קבל תבשיל ברונסוויק בעל
קבל בעל בראנסוויק תבשיל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חזיר טחון, עוף, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. . נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, מטגנים את הבצלים והסלרי עד לרכים.
מערבבים בשר חזיר ובשר בקר, ומבשלים עד להשחמה שווה. לא לנקז.
מעבירים את תערובת החזיר והבשר לסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים את העוף הגרוס, עגבניות והנוזל שלהם, קטשופ, ורוטב ברביקיו. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף.
מניחים את הפלפל הירוק כולו לתוך התערובת. לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 שעות, או עד מעובה.
מערבבים את התירס בסגנון שמנת לתוך תערובת התבשיל. המשך בישול 1 שעה, או כדי עקביות הרצוי.
הסר את הפלפל הירוק; קוצצים ולחזור לתבשיל או להשליך.