קדג'י קלאסי
קלאסי kedgeree נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 335 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 61 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. אם יש לכם כוסברה ופטרוזיליה, אבקת קארי, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Kedgeree, Kedgeree, ו Kedgeree.
הוראות
מחממים את השמן ומבשלים את הבצל במחבת עם מכסה הולם היטב עד רך אך לא צבעוני.
מוסיפים את התבלינים וכמה מלח וממשיכים לבשל עד זהוב וריחני, כ 4 דקות.
מפזרים על האורז ומערבבים אותו היטב, כך שכל הגרגרים מצופים. מערבבים במים 400ml, להגדיל את החום, לכסות את המחבת, ואז להביא לרתיחה. לאחר הרתיחה, פנה לרתיחה ומבשל במשך 10 דקות. לכבות את החום ולהשאיר קיטור, מכוסה, במשך 20 דקות. האורז צריך להיות מבושל לחלוטין אם אתה לא להרים את המכסה לפני סוף הזמן.
מניחים ביצים במחבת ומכסים במים קרים, לשים על חום גבוה ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות עבור רך, או 5-6 דקות עבור קשה מבושל. לצלול לתוך מים קרים עד קריר מספיק כדי לקלף, ואז רבע.
בינתיים, לשפוך את החלב על האדוק במחבת רדודה ולהביא לרתיחה עדינה. Poach עבור 5-8 דקות עד רק מבושל דרך פתיתי בשר בקלות.
הסר מן החלב, לקלף ולהשליך את העור לקלף את הדגים.
מערבבים בעדינות דגים, עשבי תיבול ותבלינים לתוך האורז, העליון עם הביצים לשרת.