קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קובלר אוכמניות-אפרסק עם פרלין - פקאן Streusel

קובלר אוכמניות-אפרסק עם פרלין - פקאן Streusel
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנדלר Blackberry-אפרסק עם Streusel פרלין פקאן. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, אגוז מוסקט טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סנדלר אפרסק פרליין, סנדלר אפרסק פרליין, ו אפרסקים וסנדלר אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן Streusel: מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; להוסיף קמח פקאן, ומערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן לעמוד 20 דקות או עד התערובת היא חזקה מספיק כדי להתפורר לחתיכות קטנות.
3
בינתיים, להכין מילוי: מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים יחד אפרסקים ואת הבא 3 מרכיבים בסיר גדול; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, 6 עד 7 דקות או עד מיצים התעבו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר מהחום, ומערבבים באוכמניות. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ ' משומנת קלות. קראמבל streusel מעל תערובת אפרסק חמה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
אופים ב 375 במשך 30 עד 35 דקות או עד חום מבעבע וזהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי