קוגלה ליטאית
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל, חלב שהתאדה, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. . נסו לחמניות בייקון ליטאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים חתיכות בייקון עד פריך; להסיר מגבות נייר. שמור חצי של טפטוף בייקון, ולהניח בצד. להחזיר מחבת לתנור; מערבבים בצל, ומבשלים עד רך שקוף.
בקערה גדולה, מערבבים יחד טפטופים שמורים, בייקון, בצל ותפוחי אדמה.
מערבבים בקמח, מתאדים חלב, וביצים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים לתוך צלחת אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום יפה, על 1 שעה.
חותכים לריבועים, ומגישים עם שמנת חמוצה, אם תרצה.