קלייר קרוק מאדאם
קלייר קרוק מאדאם לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 651 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת חזיר יער אדיר, חלב, קאיין וקמח. 55 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 65%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קלייר קרוק מאדאם, קרוק מאדאם, ו קרוק-מאדאם.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
רוטב: ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מקציפים פנימה את הקמח ומבשלים, תוך שמירה על צבעו בהיר, בערך 1 עד 2 דקות.
מקציפים פנימה את החלב ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מתבלים את הרוטב במלח, לפי הטעם, וקאיין וממשיכים לבשל רק עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף, כ -3 דקות. מערבבים גבינה ומניחים בצד. מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. על מגש יריעות מרופד בנייר אלומיניום מחממים את קרואסוני החזיר והטוסט. ממיסים 1 כף חמאה במחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הביצים והמים ומכסים במכסה כדי לאדות ביצים בקלות. למעלה כל פרוסה תחתונה של קרואסון קלוי עם כפית של דיז ' ון, ולאחר מכן 3 פרוסות של בשר חזיר חם 1 מעל ביצה קלה. כף את רוטב הגבינה מעל הביצה והשאיר מעט פתוח בפני, על ידי הנחת החלק העליון של הקרואסון בצד.
מקשטים בפטרוזיליה או עירית, ומגישים.