לי 'ס צ' יזליק
לי זין דורש על 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם אבקת צ'ילי, אבקת שום, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 86 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 96%, שהוא סופר. מתכונים דומים: רוטב הברביקיו המפורסם של לי לי לצלעות עם שימורים, לימייד של לי, ו רוברט אי. לי בונדט.
הוראות
מניחים את קוביות הבקר לקערת ערבוב גדולה. מתבלים בסוכר חום, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ 'ילי, אבקת אנצ' ו, אבקת צ ' יפוטלה, תיבול ללא מלח, עשן נוזלי, רוטב ווסטרשייר ופלפל שחור. משרים במקרר לפחות 1 שעה.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מנצנץ.
מבשלים את הבקר בקבוצות בשמן החם עד להשחמה מכל הצדדים ומבושלים למידת העשייה הרצויה, כ -3 דקות לבינונית.
מסננים את קוביות הבקר בקצרה על צלחת מרופדת במגבת נייר לפני ההגשה. הניחו לשמן להתחמם שוב לפני בישול מנת הבקר הבאה.