קוואטאפי וגבינה שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קוואטפי וגבינה שמנת. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 583 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת תהליך, חמאה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חמאה שמנת, גבינה כחולה וקוואטאפי אגוז, קוואטאפי עם תרד, שעועית וגבינת אסיאגו, ו קוואטאפי ומנגולד.
הוראות
מבשלים קוואטאפי לפי הוראות החבילה.
בינתיים הקפיצו שום בחמאה בתנור הולנדי. מערבבים פנימה רוטב קמח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מערבבים גבינות עד להמסה; מוסיפים בצל ירוק.
מסננים קוואטאפי; מערבבים לתערובת גבינה.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
שלב את פירורי הלחם,הבייקון והחמאה המומסת; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד מבעבע.
מפזרים בצל ירוק, ואם תרצה, פלפל.