קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמון ביצה, חמאה, אני לא מאמין שזה לא חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, פיצה קרום דק, ו פיצה בייגל קרום דק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרכך את החמאה במיקרוגל או בסיר כך שזה לא קר, ואז להוסיף את החלב ולחמם את שניהם יחד עד שהחלב מתחיל לרתוח והחמאה נמסה. עשיתי את זה במדד pyrex 2 כוס במיקרוגל, אבל סיר הוא בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבנים
2
בואו תערובת להתקרר עד 130 מעלות F. בינתיים, לשלב 2 כוסות (252 גרם) של הקמח, סוכר, שמרים ומלח בקערה של מערבל עמדה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה החמה ואת הביצים ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את הקמח הנותר ב-1/2 כוסות עד שהבצק רך, אבל עדיין קצת דביק. אם שקלת את הקמח, סביר להניח שתשתמש בכל זה. אל תתפתו להוסיף יותר, הבצק צריך להיות קצת דביק.באמצעות חיבור הוו הבצק, ללוש עד הבצק רך וגמיש — למרות שזה נעשה חלק, זה עדיין קצת דביק (אם כי אלסטי) ואתה צריך סוג של לגרד אותו מהצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
העבר לקערה אחרת שיש לך שפשף בנדיבות עם חמאה. בשלב זה אתה יכול לתת את הבצק לעלות במשך שעה ולהמשיך עם המתכון, או שאתה יכול לקרר את הבצק בן לילה ולתת לו לעלות לאט. זה לא יעלה הרבה אם אתה מקרר אותו.למחרת (או בתוך שעה, לאחר הבצק עלה), להסיר את הבצק מהמקרר או בכל מקום שהיית להגדיר אותו לעלות ולהכות אותו. מחלקים אותו לכ -20 חתיכות. לחלופין, אתה יכול לגלגל אותו החוצה לתוך מלבן לחתוך אותו לחתיכות מרובע.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוף
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים את החלקים על קל משומן או קלף מצופה גיליונות אפייה או 9×13 מחבתות אינץ', משאיר על סנטימטר ביניהם.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מברשת עם חמאה מומסת או מה שאתה מעדיף שומן. מכסים בגיליון משומן של פלסטיק לעטוף ולתת לשבת במשך כשעה או עד שהם עלו. הערה: אם אתה עובד עם בצק מקורר, זה עלול לקחת את בצורת לחמניות עד שעתיים באמת לעלות.הפוך מילוי בעוד הבצק עולה. לציפוי, פשוט לערבב מרכיבים יבשים יחד לזרוק עם חמאה עד מתפורר. עבור גבינה, פשוט לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה, ואז להכות חלמון, גרידת וניל.לחץ על חריץ קטן במרכז כל גליל ולהוסיף כפית של מילוי גבינה או מילוי עוגה משומר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מברשת עם קצת יותר חמאה ומפזרים תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
9
בואו לשבת בעוד התנור מתחמם ל 177°
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 18 עד 20 דקות או עד השחמה קלה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים את אלה פירות חם, אבל תן אלה גבינה להתקרר קצת.