קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק
קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמון ביצה, חמאה, אני לא מאמין שזה לא חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, פיצה קרום דק, ו פיצה בייגל קרום דק (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את החמאה במיקרוגל או בסיר כך שזה לא קר, ואז להוסיף את החלב ולחמם את שניהם יחד עד שהחלב מתחיל לרתוח והחמאה נמסה. עשיתי את זה במדד pyrex 2 כוס במיקרוגל, אבל סיר הוא בסדר.
בואו תערובת להתקרר עד 130 מעלות F. בינתיים, לשלב 2 כוסות (252 גרם) של הקמח, סוכר, שמרים ומלח בקערה של מערבל עמדה.
יוצקים את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה החמה ואת הביצים ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את הקמח הנותר ב-1/2 כוסות עד שהבצק רך, אבל עדיין קצת דביק. אם שקלת את הקמח, סביר להניח שתשתמש בכל זה. אל תתפתו להוסיף יותר, הבצק צריך להיות קצת דביק.באמצעות חיבור הוו הבצק, ללוש עד הבצק רך וגמיש — למרות שזה נעשה חלק, זה עדיין קצת דביק (אם כי אלסטי) ואתה צריך סוג של לגרד אותו מהצד של הקערה.
העבר לקערה אחרת שיש לך שפשף בנדיבות עם חמאה. בשלב זה אתה יכול לתת את הבצק לעלות במשך שעה ולהמשיך עם המתכון, או שאתה יכול לקרר את הבצק בן לילה ולתת לו לעלות לאט. זה לא יעלה הרבה אם אתה מקרר אותו.למחרת (או בתוך שעה, לאחר הבצק עלה), להסיר את הבצק מהמקרר או בכל מקום שהיית להגדיר אותו לעלות ולהכות אותו. מחלקים אותו לכ -20 חתיכות. לחלופין, אתה יכול לגלגל אותו החוצה לתוך מלבן לחתוך אותו לחתיכות מרובע.
מניחים את החלקים על קל משומן או קלף מצופה גיליונות אפייה או 9×13 מחבתות אינץ', משאיר על סנטימטר ביניהם.
מברשת עם חמאה מומסת או מה שאתה מעדיף שומן. מכסים בגיליון משומן של פלסטיק לעטוף ולתת לשבת במשך כשעה או עד שהם עלו. הערה: אם אתה עובד עם בצק מקורר, זה עלול לקחת את בצורת לחמניות עד שעתיים באמת לעלות.הפוך מילוי בעוד הבצק עולה. לציפוי, פשוט לערבב מרכיבים יבשים יחד לזרוק עם חמאה עד מתפורר. עבור גבינה, פשוט לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה, ואז להכות חלמון, גרידת וניל.לחץ על חריץ קטן במרכז כל גליל ולהוסיף כפית של מילוי גבינה או מילוי עוגה משומר.
מברשת עם קצת יותר חמאה ומפזרים תערובת פירור.
בואו לשבת בעוד התנור מתחמם ל 177°
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 18 עד 20 דקות או עד השחמה קלה מאוד.
מגישים את אלה פירות חם, אבל תן אלה גבינה להתקרר קצת.