קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק

קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק
קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמון ביצה, חמאה, אני לא מאמין שזה לא חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, פיצה קרום דק, ו פיצה בייגל קרום דק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרכך את החמאה במיקרוגל או בסיר כך שזה לא קר, ואז להוסיף את החלב ולחמם את שניהם יחד עד שהחלב מתחיל לרתוח והחמאה נמסה. עשיתי את זה במדד pyrex 2 כוס במיקרוגל, אבל סיר הוא בסדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו תערובת להתקרר עד 130 מעלות F. בינתיים, לשלב 2 כוסות (252 גרם) של הקמח, סוכר, שמרים ומלח בקערה של מערבל עמדה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה החמה ואת הביצים ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מוסיפים את הקמח הנותר ב-1/2 כוסות עד שהבצק רך, אבל עדיין קצת דביק. אם שקלת את הקמח, סביר להניח שתשתמש בכל זה. אל תתפתו להוסיף יותר, הבצק צריך להיות קצת דביק.באמצעות חיבור הוו הבצק, ללוש עד הבצק רך וגמיש — למרות שזה נעשה חלק, זה עדיין קצת דביק (אם כי אלסטי) ואתה צריך סוג של לגרד אותו מהצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
העבר לקערה אחרת שיש לך שפשף בנדיבות עם חמאה. בשלב זה אתה יכול לתת את הבצק לעלות במשך שעה ולהמשיך עם המתכון, או שאתה יכול לקרר את הבצק בן לילה ולתת לו לעלות לאט. זה לא יעלה הרבה אם אתה מקרר אותו.למחרת (או בתוך שעה, לאחר הבצק עלה), להסיר את הבצק מהמקרר או בכל מקום שהיית להגדיר אותו לעלות ולהכות אותו. מחלקים אותו לכ -20 חתיכות. לחלופין, אתה יכול לגלגל אותו החוצה לתוך מלבן לחתוך אותו לחתיכות מרובע.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את החלקים על קל משומן או קלף מצופה גיליונות אפייה או 9×13 מחבתות אינץ', משאיר על סנטימטר ביניהם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מברשת עם חמאה מומסת או מה שאתה מעדיף שומן. מכסים בגיליון משומן של פלסטיק לעטוף ולתת לשבת במשך כשעה או עד שהם עלו. הערה: אם אתה עובד עם בצק מקורר, זה עלול לקחת את בצורת לחמניות עד שעתיים באמת לעלות.הפוך מילוי בעוד הבצק עולה. לציפוי, פשוט לערבב מרכיבים יבשים יחד לזרוק עם חמאה עד מתפורר. עבור גבינה, פשוט לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה, ואז להכות חלמון, גרידת וניל.לחץ על חריץ קטן במרכז כל גליל ולהוסיף כפית של מילוי גבינה או מילוי עוגה משומר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מברשת עם קצת יותר חמאה ומפזרים תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בואו לשבת בעוד התנור מתחמם ל 177°
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 18 עד 20 דקות או עד השחמה קלה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מגישים את אלה פירות חם, אבל תן אלה גבינה להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת