קומפוט פירות חורף
צריך ללא גלוטן ורוטב טבעוני? קומפוט פירות החורף יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. אם יש לכם אשכוליות אודם, לקשט: דובדבנים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חורף. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: קומפוט אפוי של פירות החורף, 10 דקות קומפוט פירות החורף, ו קומפוט פירות חורף - ללא תוספת סוכר.
הוראות
מבשלים סוכר בסיר קטן על חום בינוני, הטיה מחבת מדי פעם, 10 דקות או עד בצבע קרמל.
הסר מהחום, בהדרגה לשפוך שמפניה על סוכר (תערובת יהיה בועה לתפוס).
תערובת בישול על חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד הסוכר הוא מומס (תערובת תהיה syrupy).
הסר מהחום, ולתת מגניב 30 דקות.
מערבבים אשכוליות וחתכים כתומים בקערה.
יוצקים תערובת שמפניה על פירות. כיסוי וצינה 2 עד 24 שעות.
ענבים לבן פירות החורף קומפוט: תחליף מיץ ענבים לבן עבור שמפניה. המשך עם המתכון לפי ההוראות.