הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו קומפוט ריבס תות עם ציפוי מצה Streusel, מאפינס ריבס תות עם ציפוי Streusel קינמון, ו ריבס תות אפוי טוסט צרפתי עם ציפוי שטרודל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים יחד עמילן סוכר ותפוחי אדמה, ואז בעדינות לזרוק עם תותים, ריבס, מיץ לימון, גרידה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
ענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
העברת תערובת לתבנית אפייה רדודה 3-ליטר ungreased (13 - by 9 - by 2-inch).
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1
לטאטא יחד ארוחת עוגת מצות, סוכר חום, עמילן תפוחי אדמה, קינמון, ומלח בקערה. מערבבים בחמאה עם קצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים. קרומבל streusel באופן שווה על גבי קומפוט ואופים עד פרי מבעבע ציפוי זהוב, 40 עד 45 דקות. מגניב להתחמם על מדף לפני ההגשה.