קומפוט ריבס תות עם ציפוי מצה Streusel
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו קומפוט ריבס תות עם ציפוי מצה Streusel, מאפינס ריבס תות עם ציפוי Streusel קינמון, ו ריבס תות אפוי טוסט צרפתי עם ציפוי שטרודל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
מערבבים יחד עמילן סוכר ותפוחי אדמה, ואז בעדינות לזרוק עם תותים, ריבס, מיץ לימון, גרידה.
העברת תערובת לתבנית אפייה רדודה 3-ליטר ungreased (13 - by 9 - by 2-inch).
לטאטא יחד ארוחת עוגת מצות, סוכר חום, עמילן תפוחי אדמה, קינמון, ומלח בקערה. מערבבים בחמאה עם קצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים. קרומבל streusel באופן שווה על גבי קומפוט ואופים עד פרי מבעבע ציפוי זהוב, 40 עד 45 דקות. מגניב להתחמם על מדף לפני ההגשה.