קונג פאו חזיר על אטריות שומשום
קונג פאו חזיר על אטריות שומשום הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו ירך חזיר, מים, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו קונג פאו חזיר על אטריות שומשום, קונג פאו קישואים, ו אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן צמחי; מחבת לסובב לתחתית המעיל.
מוסיפים סלט ברוקולי; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד למכרז פריך.
הסר סלט ברוקולי ממחבת; להתחמם.
מוסיפים חזיר לאותו מחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות או עד חום. מערבבים פלפל ומים. לכסות; לבשל 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חזיר הוא רך. מערבבים ברוטב מוקפץ ודבש. להפחית את החום; מבשלים חשפו 1 עד 2 דקות.
בינתיים, חום 3 ליטרים מים רותחים.
מוסיפים אטריות; מרתיחים 3 דקות.
לזרוק אטריות ושמן שומשום. מחלקים אטריות בין קערות. למעלה עם סלט ברוקולי ותערובת חזיר.