קונג פאו שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קונג פאו שרימפס. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם רוטב סויה, שמן צמחי, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: קונג פאו קישואים, קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???), ו טום ים קונג (שרימפס).
הוראות
לטאטא את כל החומרים יחד בכוס מדידה נוזלית גדולה או קערה קטנה. תניח בצד.עבור שרימפס:לזרוק שרימפס עם שרי ורוטב סויה ולתת לרבד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. בינתיים, מערבבים שום, זנגביל, ו 1 כף שמן צמחי בקערה קטנה.
מערבבים בוטנים ופתיתי פלפל אדום בקערה קטנה שנייה ומניחים בצד.
חום 1 כף שמן צמחי במחבת 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד רק עישון.
מוסיפים שרימפס ומבשלים, ערבוב על כל 10 שניות, עד בקושי אטום, 30-40 שניות.
מוסיפים בוטנים ופלפל ומבשלים עד שהחסילון כמעט אטום לחלוטין ובוטנים חשכו מעט, 30-40 שניות יותר.
העברת תערובת לקערה נקייה ולהניח בצד.
הוסף הנותרים 1 כפות שמן צמחי למחבת ולחזור חום גבוה עד רק עישון.
מוסיפים פלפל ובשלים, ערבוב, עד שהתרכך מעט, על 45 שניות. מרכז ברור של מחבת ולהוסיף תערובת שום, בישול עד ריחני, על 15 שניות. מערבבים תערובת שום לפלפלים לשלב.
רוטב להקציף רקומבין ואז להוסיף למחבת יחד עם שרימפס שמורות, בוטנים, פתיתי פלפל. לבשל, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה, עד הרוטב התעבה כדי עקביות syrupy, כ 45 שניות.
מוסיפים בצל ירוק ומגישים מיד עם אורז, אטריות, או קינואה.