קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

קונץ ' סקלופיני

קונץ ' סקלופיני
קונץ Scaloppini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום טריים, מיץ לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו Scaloppini עוף, Scaloppini טורקיה פלפל, ו Scaloppini עוף דרום מערב (מתכונים דומים).

הוראות

1
פילה בשר הקונכייה על קרש חיתוך כדי ליצור שטוח 12 עד 15 (1/4 עד 1/2 אינץ') פילה-ככל דק יותר טוב מבלי לשבור. מכסים את החתיכות בניילון נצמד ומכים את הבשר בפטיש כדי לשטח, הכפלת הרוחב.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
שים את בשר הקונכייה בצלחת רדודה ולהוסיף את החמאה ותבלינים Cajun, זורק כדי לוודא קונכייה מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
חלב-חמאהחלב-חמאה
בשרבשר
3
בואו להשרות, מכוסה, במקרר במשך 1 עד 2 שעות.
4
בקערה קטנה, לשלב את הקמח ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הסר את הקונכייה מן המרינדה, לטפוח יבש עם מגבת נייר לדלות בקמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובלקמח מתובל
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף 1 כף שמן זרעי ענבים וכאשר השמן חם להוסיף את הקונכייה מקומטת, בישול במשך 1 עד 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את הקונכייה לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
למחבת הטחון מוסיפים את שמן הגפן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיף את הזיתים, שום, עגבניות, צלפים ותימין, ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
שוםשום
זיתיםזיתים
טימיןטימין
10
הסר את תערובת הזית מהמחבת ושופכים על הקונכייה. החזירו את המחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיף את היין כדי deglaze המחבת, ולאחר מכן להוסיף את המניה, בזיליקום, מיץ לימון ופטרוזיליה. לבשל כדי להפחית על ידי 2/3 נפח מערבולת בחמאה. מצקת לתוך קערות הגשה ומגישים עם לחם מחומם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
באזיל!באזיל!
לחםלחם
מלאימלאי
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
מחבתמחבת