קונץ ' סקלופיני
קונץ Scaloppini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום טריים, מיץ לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו Scaloppini עוף, Scaloppini טורקיה פלפל, ו Scaloppini עוף דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
פילה בשר הקונכייה על קרש חיתוך כדי ליצור שטוח 12 עד 15 (1/4 עד 1/2 אינץ') פילה-ככל דק יותר טוב מבלי לשבור. מכסים את החתיכות בניילון נצמד ומכים את הבשר בפטיש כדי לשטח, הכפלת הרוחב.
שים את בשר הקונכייה בצלחת רדודה ולהוסיף את החמאה ותבלינים Cajun, זורק כדי לוודא קונכייה מצופה באופן שווה.
בואו להשרות, מכוסה, במקרר במשך 1 עד 2 שעות.
בקערה קטנה, לשלב את הקמח ומלח ופלפל, לפי הטעם.
הסר את הקונכייה מן המרינדה, לטפוח יבש עם מגבת נייר לדלות בקמח מתובל.
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף 1 כף שמן זרעי ענבים וכאשר השמן חם להוסיף את הקונכייה מקומטת, בישול במשך 1 עד 2 דקות בכל צד.
הסר את הקונכייה לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
למחבת הטחון מוסיפים את שמן הגפן הנותר.
מוסיף את הזיתים, שום, עגבניות, צלפים ותימין, ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות.
הסר את תערובת הזית מהמחבת ושופכים על הקונכייה. החזירו את המחבת לחום בינוני.
מוסיף את היין כדי deglaze המחבת, ולאחר מכן להוסיף את המניה, בזיליקום, מיץ לימון ופטרוזיליה. לבשל כדי להפחית על ידי 2/3 נפח מערבולת בחמאה. מצקת לתוך קערות הגשה ומגישים עם לחם מחומם.