חצילים בגריל ומוצרלה טרייה על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חצילים בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולן. מתכון זה מכין 6 מנות עם 573 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה מן האוכלרשת יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מיונז, פלפלים, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש במיונז תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סופר! בראוניז חמאת בוטנים עשה מצית כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו חצילים בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפל קלוי, חצילים בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה, ו פיצה עם צדפות טריות, שום, מוצרלה, רומנו ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את המיונז והשום בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מברישים את החציל משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה משני הצדדים ופשוט מבושלים, כ -4 דקות לכל צד.
מברישים את הפלפלים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד שחרוך מכל הצדדים, מוציאים, מניחים בקערה, מכסים ומניחים לאדים למשך 10 דקות.
שים לחם על הגריל, חתוך את הצד כלפי מטה וצלה למשך 30 שניות כדי להתחמם מעט ופריך.
מורחים את הלחם בתערובת המיונז ומעליהם את החצי התחתון בחצילים, פלפלים, גבינה, בזיליקום וארוגולה. מכסים בחלקו העליון של הלחם ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
יין מילואים מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו רייל, הוא יין חינני וקטיפתי עם ניחוחות סנג' ובזה אדמתיים אופייניים וטעמי פרי בשלים ומאוזנים המקוזזים על ידי נגיעה של אלון.