קוסו אל הורנו
Queso אל Horno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לך לחנות ותביא גבינת ג'ק, טורטיות תירס, עגבניה בשלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Calabazas y Camotes al Horno, Locrio de chorizo hecho al horno, ו אורז אפוי (Arroz al Horno).
הוראות
חותכים גבינת asadero לפרוסות 1/8-עד 1/4 אינץ ' ושוכבים בשכבה חופפת כדי לכסות את התחתונה ואת הצדדים של מחבת 1 1/2 ליטר רדודה (כ 9 על ידי 12 ב.).
הסר ולהשליך גזע, זרעים, ורידים מצ ' ילי.
חותכים לרוחב צ 'ילי לפרוסות 1/4 אינץ'. לפזר צ ' ילי ובצל על גבי גבינה.
מחסנית טורטיות, מחסנית לחתוך במחצית, ולהגדיר חצאים יחד על גיליון של רדיד כבד (על 12 על ידי 24 ב.); טורטיות חותם בנייר כסף.
אם משתמשים בלוחות פחם, מכסים את האש בשכבה אחת, מוצקה של גחלים מוצתים; תן להם להישרף לחום הרצוי. הגדר גריל במקום למדוד חום.
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לחום הרצוי. הגדר גריל במקום למדוד חום.
כאשר הגריל הוא בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות), להגדיר מנות טורטייה ומחבת עם גבינה על ברביקיו. הפעל מנות מעל לעתים קרובות עד טורטיות חמות במרכז, על 5 דקות; לעטוף במגבת עבה ולשים בסל.
מחממים גבינת asadero עד מומסת, 10 עד 15 דקות; מפזרים גבינת cotija.
כדי לאכול, תערובת גבינה כפית על חתיכות טורטייה ולהוסיף עגבניות לפי הטעם. לעטוף טורטיות כדי לסגור את המילוי.