קוסקוס ישראלי עם דלעת צלויה מרוקאית
קוסקוס ישראלי עם דלעת צלויה מרוקאית הוא טבעוני מנה צדדית. מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, זיתים נרפא שמן, דלורית קלויה מרוקאית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. מתכונים דומים: קוסקוס ישראלי עם דלורית צלויה ולימון משומר, קוסקוס עם דלורית צלויה, תפוח וצ'וריסו, ו דלעת קלויה סקווש, כרוב וסלט קוסקוס.
הוראות
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
הוסף קוסקוס; סאוט 1 דקה. מערבבים במים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות או עד הנוזל נספג.
מוסיפים זיתים, נענע ושקדים; לזרוק היטב.
מחלקים קוסקוס בין 3 צלחות. למעלה באופן שווה עם דלעת צלויה מרוקאית.
מגישים עם יוגורט, ומקשטים עם עלי נענע,אם תרצה.