קוסקוס קפרזה
קוסקוס קפרזה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.79 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 369 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, קוסקוס, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 65%, המנה הזו טובה. נסו סלט קוסקוס קפרזה בכוסות עגבניות, קציצות עוף וקאפרזה וקוסקוס שעועית ירוקה, ו אינסלטה קפרזה כל אמריקה (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה.
יוצקים מים רותחים על קוסקוס בקערה. מכסים קערה בניילון נצמד.
תנו לקוסקוס להשרות עד שהמים נספגים לחלוטין, כ -5 דקות.
פורסים את צמרות העגבניות ולקחת פרוסה קטנה מאוד של תחתית כך שהם יהיו יציבים זקוף. השתמש בכף כדי להסיר ולזרוק את קרבי העגבניות. שים עגבניות בתבנית האפייה המוכנה.
אופים עגבניות בתנור שחומם מראש עד לחרוך קלות בקצוות, כ -20 דקות.
מרפדים את הקירות הפנימיים של כל עגבנייה ב -4 עלי בזיליקום.
זורקים גבינת מוצרלה עם הקוסקוס; דברים לעגבניות.
מזלפים חומץ בלסמי מעל העגבניות הממולאות.