קוק-א-קולה
קוק-א-קולאן נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 120 מנות. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם קפאין, מים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו פולו א לה קוקה קולה (עוף מטוגן עם משקה קולה), עוגת שוקולד קולה עם ציפוי קולה, ו אורז עם קוקה-קולאן וצימוקים (Arroz con Coca-קולה Y Pasas) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את תמצית קוקה, להרטיב אבקת עלה קוקה עם 3 אונקיות של אלכוהול תבואה. ואז לארוז את העלים הרטובים לתוך percolator ולהוסיף אלכוהול מדולל יותר עד העלים הם רוויים לחלוטין מכוסה מעט על ידי אלכוהול. כאשר התמצית מתחילה לטפטף מן percolator, לעצור את החור, לכסות את percolator בחוזקה ולאפשר macerate במשך 2 ימים. לאחר מכן להמשיך את החלחול, הוספת אלכוהול יותר עד שיש לך 8 אונקיות של תמצית.
כדי להפוך את חומרי הטעם, לשלב טיפות של שמן כתום, שמן לימון, שמן אגוז מוסקט, שמן כוסברה, שמן neroli, ושמן קינמון עם 1/2 כוס אלכוהול תבואה.
כדי להפוך את הסירופ, לערבב יחד מים, סוכר, קרמל, ו 1/8 אונקיה (או 3/4 כף) של תמצית קוקה. מערבבים תמצית וניל, קפאין, מיץ ליים, וחומצה לימון.
שלב 1/4 אונקיה חומרי טעם עם כל הכמות של סירופ.
כדי להכין קוק-א-קולה, לשלב סירופ 1 חלק טעם 5 חלקים מים מוגזים.