קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

קוקוס-מנגו מאהי מאהי לשניים

קוקוס-מנגו מאהי מאהי לשניים
קוקוס-מנגו מאהי מאהי לשניים דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 2. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קוקוס, פירורי לחם, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קערות בוריטו של צ'יפוטלה מאהי מאהי עם כוסברה קוקוס אורז ליים + סלסת תות-מנגו חריפה, מאהי מאהי עם אורז קוקוס וסלסת מנגו, ו קוקוס-מנגו מאהי מאהי.

הוראות

1
מניחים קמח וביצים בקערות רדודות נפרדות. בקערה רדודה אחרת שלבו פירורי לחם וקוקוס. טובלים פילה בקמח, ביצים, ואז תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אחוז שומןאחוז שומן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים דגים בשמן במשך 4-5 דקות מכל צד או עד להזהבה מבחוץ והדגים פשוט הופכים אטומים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את המנגו, היין, הסוכר החום, השום, הג ' ינג ' ר, רוטב הסויה והפלפל; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מגישים עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

מאהי מאהי בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות רוונטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.