קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

קוקוס קלוי-כדורי עוגיות אוריאו מוזהבים

קוקוס קלוי-כדורי עוגיות אוריאו מוזהבים
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 126 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא את השוקולד של בייקר, גבינת שמנת פילדלפיה, קוקוס פתיתי מלאך של בייקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו כדורי עוגיות אוריאו עם להיט של קוקוס, כדורי עוגיות אוריאו וסנומן + עוגיות ממולאות Oreo, ו כדורי עוגיות אוריאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גבינת שמנת, פירורי עוגיות וקוקוס 1 כוס עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2
צורה לתוך 42 (1 אינץ') כדורים. הקפאה 10 דקות. טובלים בשוקולד נמס; מניחים בשכבה אחת במחבת רדודה מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים עם קוקוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
מקררים 1 שעה או עד המשרד.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "