קורנביף וכרוב לבישול איטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קורנביף וכרוב לבישול איטי. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.78 דולר למנה. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. יום פטריק הקדוש יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, חזרת, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בירה סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו קורנביף וכרוב לבישול איטי, קורנביף וכרוב לבישול איטי, ו קורנביף וכרוב לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
שכבו את תפוחי האדמה, הגזר, הבצל, הסלרי והטימין בתוספת סיר איטי של 6 ליטר.
הניחו את החזה על גבי הירקות והוסיפו את הבירה ותבלין הכבישה.
הוסף מספיק מים כדי לכסות רק את החזה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר והירקות רכים, בערך 8 שעות.
מסדרים את הכרוב מעל החזה (זה בסדר אם התנור נראה צפוף), מכסים ומבשלים עד רך ונבול, 45 דקות עד 1 שעה יותר.
מקציפים יחד את השמנת החמוצה, חזרת וחרדל בקערה קטנה.
מוציאים את הכרוב וזורקים עם 1 כף מהחמאה והפלפל לפי הטעם בקערה גדולה.
מוציאים את הבשר ומניחים לנוח. מסננים את יתרת הירקות (שמרו מעט ממרק הבישול להגשה בצד אם תרצו) וזרקו עם הפטרוזיליה, 2 כפות החמאה הנותרות והמלח והפלפל לפי הטעם.
פורסים את הקורנביף כנגד התבואה ומגישים עם הירקות, רוטב חזרת ומרק אם משתמשים.