קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות26
מגזין

קורנביף וכרוב לבישול איטי

קורנביף וכרוב לבישול איטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קורנביף וכרוב לבישול איטי. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.78 דולר למנה. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. יום פטריק הקדוש יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, חזרת, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בירה סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו קורנביף וכרוב לבישול איטי, קורנביף וכרוב לבישול איטי, ו קורנביף וכרוב לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שכבו את תפוחי האדמה, הגזר, הבצל, הסלרי והטימין בתוספת סיר איטי של 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
הניחו את החזה על גבי הירקות והוסיפו את הבירה ותבלין הכבישה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות רק את החזה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר והירקות רכים, בערך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מסדרים את הכרוב מעל החזה (זה בסדר אם התנור נראה צפוף), מכסים ומבשלים עד רך ונבול, 45 דקות עד 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מקציפים יחד את השמנת החמוצה, חזרת וחרדל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוציאים את הכרוב וזורקים עם 1 כף מהחמאה והפלפל לפי הטעם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוציאים את הבשר ומניחים לנוח. מסננים את יתרת הירקות (שמרו מעט ממרק הבישול להגשה בצד אם תרצו) וזרקו עם הפטרוזיליה, 2 כפות החמאה הנותרות והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
פורסים את הקורנביף כנגד התבואה ומגישים עם הירקות, רוטב חזרת ומרק אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
בשר משומרבשר משומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה