קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

קזבלנקה ביסטייה המבורגרים

קזבלנקה ביסטייה המבורגרים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את ההמבורגרים של קזבלנקה ביסטייה. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 798 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לחמניות בריוש, סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 43%. מתכונים דומים: מאכלי ים ביסטייה, פאי עוף ביסטיאן או מרוקאי, ו מלוח, מתוק, נשגב: ביסטייה.

הוראות

1
מכינים אש בינונית-חמה בגריל פחמים עם כיסוי, או מחממים גריל גז לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
שלב את החומרים בקערה קטנה. מקררים עד להגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שלב את ההודו והביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את השקדים, הג ' ינג ' ר, הקינמון, השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מערבבים, מערבבים בעדינות כדי שהבשר לא יידחס. מחלקים ל -6 מנות שוות ומעצבים בעדינות לקציצות השוות לגודל הלחמניות. מקררים עד לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מחממים את החמאה במחבת חסינת אש בינונית על הגריל. לאחר הקצף שוכך, מוסיפים את הבצל, זעפרן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מפזרים את הסוכר ומקפיצים עד להזהבה, 5 עד 8 דקות. מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
כשהגריל מוכן, מברישים את מתלה הגריל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים וצולים כ -4 דקות, עד להזהבה בתחתית. הופכים את הקציצות בעדינות וצולים 4 דקות נוספות, או עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח באוהל בנייר כסף, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בזמן שהקציצות נחות, הניחו את הלחמניות, החתוכות כלפי מטה, על הגריל וצלו קלות, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מורחים דק את צמרות הגליל והתחתית עם המיונז, מניחים את הקציצות על גבי תחתית הגליל ומעליהם את הקציצות במנות שוות מהבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מוסיפים את צמרות הגליל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי להמבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טה מתן אוואטאה קברנה-מרלו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-32 דולר.
טה מאטה אוואטאה קברנטס-מרלו
טה מאטה אוואטאה קברנטס-מרלו
ארגמן עמוק עז, אווטאה 13 ' הוא קלאסיקה אמיתית. הניחוח שובה מיד עם תווים של קפה צלוי כהה, שוקולד, וניל וטוסט השזורים בפירות. רמזים של עלה דפנה ונענע שומרים על הניחוחות רעננים ותוססים. החיך נפרש עם טעמי פירות יער בשלים ותחושת פה עשירה, ואילו טאנינים בשלים מעניקים גימור משובח להפליא. מתנאי גידול מושלמים, ריכוז הפירות העז נותר מעודן. אלגנטי ועוצמתי, אווטאה 13 ' היא יצירת מופת.