קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קזינו צדפות האי חזיר עם פלפלים אדומים ובייקון

קזינו צדפות האי חזיר עם פלפלים אדומים ובייקון
קזינו צדפות האי חזיר עם פלפלים אדומים ובייקון דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 206 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם בייקון, פטרוזיליה עלים שטוחים, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. נסו קזינו צדפות האי חזיר עם פלפלים אדומים, צ'ילה ובייקון, קזינו צדפות, ו צדפות או צדפות קזינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הניחו בייקון על תבנית צלייה בשכבה אחת ואפו 10 דקות עד שהם פריכים בלבד - זכרו שהם יחזרו לתנור עם הצדפות כדי שלא תרצו לסיים את הבייקון עדיין. בזמן שהבייקון מתבשל, הכניסו למעבד מזון את החמאה, השום, השאלוט, הפלפל, הסלרי, מיץ הלימון, האורגנו ופלפל הקאיין; דופק עד לשילוב טוב, אך עדיין בעל מרקם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים בייקון מהתנור וחותכים כל פרוסה ל -6 כך שיהיו לכם 24 חתיכות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הניחו צדפות בחצי הקליפות שלהם על מחבת צלייה גדולה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מניחים 1 כף מתערובת חמאת הקזינו על גבי כל צדפה ומניחים חתיכת בייקון על כל אחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6
אופים צדפות בתנור החם עד לבעבע, בערך 10 עד 12 דקות. מסיימים בפטרוזיליה קצוצה דק וטריה שטוחה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה דף שטוח טריפטרוזיליה דף שטוח טרי
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן