תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קטשופ תוצרת בית. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, פלפלים, סוכר חום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו קטשופ תוצרת בית, קטשופ תוצרת בית, ו כי אני יכול: קטשופ תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים למעט עגבניות בסיר כבד תחתון גדול; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים עגבניות, להעלות את החום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים עד התערובת מתחילה להתעבות, ערבוב לעתים קרובות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
באמצעות בלנדר טבילה, מחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
4
התערובת תהיה דקה. (לחלופין, הסר סיר מחום, תן לתערובת להתקרר מעט ולרתח אותו בקבוצות בבלנדר.) תערובת לחזור לסיר, לחזור סיר לחום ומרתיחים על חום בינוני עד עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 2 עד 2 1/2 שעות יותר. קטשופ מוכן כאשר מנה של כף על צלחת לא בוכה נוזל. (זמן הבישול עשוי להשתנות על פי רוחב הסיר והעסיסיות של עגבניות.)
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דגני קריפיקס, מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מצקת קטשופ לתוך צנצנות שימורים חצי ליטר מוכן, עוזב 1/4 אינץ ' של headspace, ולעבד במשך 15 דקות באמצעות שיטת מים רותחים (ראה להלן).
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
מצקת
1
אל תהיה מאוים: מקבל את החותם הנכון כדי לשמור על מזון טרי הוא קל כמו מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
שלב
3
שים את המתלה בסיר גדול. סדר צנצנות ריקות, צד פתוח למעלה, בשכבה אחת. (מסדרים שכבה מלאה, גם אם אתם מתכננים להשתמש רק כמה, כדי למנוע צנצנות להתהפך.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים מים קרים לסיר עד שיש לפחות 2 אינץ' של מים מעל החישוקים של הצנצנות. הגדר את הסיר על חום גבוה, לכסות אותו ולהביא מים לרתיחה. שים מכסים, צד לבן למטה, בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
שלב להכין מתכון כמונחה עד שלב המצקת (לשמור חם עד מוכן למקם צנצנות). להפחית את החום מתחת לסיר כך המים חמים אבל לא רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
שלב באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר צנצנת מים חמים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
שפוך את זה על המכסים בקערה. תניח את הצנצנת על מגבת מטבח נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
הסר 2 צנצנות יותר, לשפוך את המים בחזרה לתוך הסיר, ולהגדיר אותם על המגבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
שלב הכנס את המשפך לתוך הצנצנת הראשונה. בזהירות מצקת את האוכל החם לתוך המשפך, שמירה על headspace - - המרחק מהחלק העליון של התערובת לחלק העליון של הצנצנת-המצוין במתכון.
ציוד שתשתמש בו
משפך
מצקת
10
שלב לסחוב כלי בועה בין התערובת לבין החלק הפנימי של הצנצנת כדי לשחרר כל בועות אוויר, הוספת יותר של התערובת במידת הצורך כדי להשיג את headspace הנכון. חזור עם מזון וצנצנות שנותרו.
11
שלב להשתמש מגבת מטבח נקי טבול במים חמים כדי לנקות בזהירות את השפה של כל צנצנת. השתמש מלקחיים רכים, מרים מכסה או האצבעות שלך כדי לאחזר מכסה מהקערה ולמרכז אותו על הצנצנת. בורג את הטבעת על הצנצנת עם קצות האצבעות שלך, דואג לעשות את זה חזק מספיק כדי להישאר מרוכז אבל לא כל כך חזק כי אתה לא תקבל חותם ואקום. חזור עד שתמלא את הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
שלב להשתמש מלקחיים שימורים כדי להוריד צנצנות מלאות לתוך מים חמים. הקפד צנצנות מכוסים על ידי 2 אינץ ' של מים. מכסים את הסיר וחוזרים לרתיחה. התחל לספור את זמן העיבוד שלך כאשר המים רותחים. כאשר הזמן הוא למעלה, לכבות את החום, להסיר את מכסה הסיר ולאפשר לצנצנות לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
שלב באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר את הצנצנות על משטח מכוסה מגבת.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
14
תן מנוחה במשך 24 שעות. כדי לבדוק את החותמות, להסיר את הטבעות בעדינות לדחוף את המכסים. אם הם נשארים במקום, האוכל בטוח לאחסן עד שנה במקום קריר, חשוך. אם המכסים לא להישאר במקום, לקרר את הצנצנות ולאכול את התוכן בקרוב.