קייזרשמרן
זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם מלח, חלב, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מקציפים את החלבונים בקערה נקייה עד שנוצרות פסגות רכות. הרם את המקצף או הקציפו ישר למעלה: החלבונים יהוו תלוליות רכות ולא שיא חד. מקציפים את החלמונים בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים פנימה את החלב, הסוכר, המלח, הקמח והצימוקים עד שהם רק לחים. מקפלים פנימה את החלבונים.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומבשלים עד להזהבה; להעיף ומבשלים עד סט בצד השני, על 1 דקה. קורעים את הקייזרשמרן לחתיכות בעזרת שני מזלגות וממשיכים לבשל עד להזהבה, כ -2 דקות.
מפזרים סוכר של קונדיטורים לקישוט ומגישים עם רסק תפוחים.