תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל kimbap. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם שיני שום, סוכר, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Yubu Kimbap (Kimbap עם שקיות טופו מטוגנות עמוקות מתובלות), Kimbap (סושי רול), ו מתכון Kimbap בשר.
הוראות
1
עבור בשר בקר: מניחים את כל החומרים המרינדה לתוך מעבד מזון תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים מרינדה על צלעות פרוסות, בשכבות, ומרינדה במשך 12 עד 24 שעות. בשר גריל במחבת גריל, על חום גבוה, עם כמות קטנה של תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
3
גריל בכל צד במשך 3 דקות או עד הבשר מבושל דרך לחלוטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
עבור תרד: למלא סיר גדול עם מים ולהביא לרתיחה. תרד Blanch במשך 2 דקות, ולאחר מכן לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. לסחוט עודף מים מתרד בערך קוצצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים מרכיבים תרד הנותרים לתוך קערה לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים מרינדה מעל תרד ומערבבים יחד כדי מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים במקרר עד מוכן לשימוש.
8
עבור חביתה: יוצקים שמן למחבת nonstick ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים ביצים מוכות למחבת ומבשלים כמו קרפ, על 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר ממחבת לחתוך לרצועות ארוכות, דקות. תניח בצד.
11
לסושי רייס: מניחים אורז, אורז יין חומץ וסוכר בקערה גדולה ומקפלים בעדינות עד לשלב מלא. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12
להרכיב: מניחים גיליון של נורי על מחצלת סושי / רולר בזהירות להפיץ 1/4 כוס האורז מוכן על שכבה דקה מעל nori.
מרכיבים שתצטרך
13
מורחים 4 אונקיות של בשר על האורז ואחריו של התרד, 2 רצועות של דייקון, ו 2 רצועות של חביתת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
14
בזהירות לגלגל את kimbap בחוזקה ככל האפשר, מבלי לקרוע את nori.
מרכיבים שתצטרך
15
לאחר הסושי כבר התגלגל לחתוך את הגליל לתוך 10 עד 12 חתיכות אפילו, בהתאם לעובי הרצוי.1
מרכיבים שתצטרך
16
חזור עם שאר החומרים עד כל ארבעת לחמניות נעשו פרוס.1