קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

קינואה וסלט עדשים

קינואה וסלט עדשים
אם יש לך נקטר אגבה, קינואה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: סלט קינואה עדשים, עבור סלט עדשים קינואן ושחור עם סלט ירקות מעורבים, ו סלט עדשים קינואה ברוקולי.

הוראות

1
להביא את קינואה 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז והמים נספגים, 15 עד 20 דקות. לרוץ מתחת למים קרים כדי להתקרר; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בינתיים, להביא את העדשים 2 כוסות מים לרתיחה בסיר נפרד. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העדשים הם מכרז, 15 עד 20 דקות. לרוץ מתחת למים קרים כדי להתקרר; לנקז כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לטאטא את חומץ האורז, שמן זית, מיץ לימון, צוף אגבה יחד בקערה עד משולב היטב. מתבלים במלח ים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אגבהאגבה
חומץ אורזחומץ אורז
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים את הרוטב על קינואה ומערבבים מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
6
מוסיפים את העדשים, גזר, מלפפון, בצל ירוק ופלפל צהוב; מערבבים עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
בצל ירוקבצל ירוק
מלפפוןמלפפון
עדשיםעדשים
גזרגזר
7
מגישים באופן מיידי.