קינואה וסלט עדשים
אם יש לך נקטר אגבה, קינואה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: סלט קינואה עדשים, עבור סלט עדשים קינואן ושחור עם סלט ירקות מעורבים, ו סלט עדשים קינואה ברוקולי.
הוראות
להביא את קינואה 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז והמים נספגים, 15 עד 20 דקות. לרוץ מתחת למים קרים כדי להתקרר; לנקז.
בינתיים, להביא את העדשים 2 כוסות מים לרתיחה בסיר נפרד. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העדשים הם מכרז, 15 עד 20 דקות. לרוץ מתחת למים קרים כדי להתקרר; לנקז כל לחות עודפת.
לטאטא את חומץ האורז, שמן זית, מיץ לימון, צוף אגבה יחד בקערה עד משולב היטב. מתבלים במלח ים ופלפל שחור.
יוצקים את הרוטב על קינואה ומערבבים מעיל באופן שווה.
מוסיפים את העדשים, גזר, מלפפון, בצל ירוק ופלפל צהוב; מערבבים עד מעורב באופן שווה.