קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קינואה סוקוטש

קינואה סוקוטש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל Succotash קינואה. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 418 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו בייקון, בשר בקר, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קינואה סוקוטש, סקוטש נקניק מחבת עם קינואה, ו Succotash.

הוראות

1
מניחים את חצאי רצועת הבייקון בסיר 3 עד 4 ליטר, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים על חום בינוני ומבשלים בעדינות את הבייקון, הופכים מדי פעם, כך שרוב השומן יוצא החוצה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
כאשר הבייקון הוא השחמה קלה, להסיר אותו מן הסיר ומניח אותו על מגבות נייר. שמור את השומן במחבת. קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יש לשטוף את הקינואה היבשה: בעוד הבייקון הוא בישול, למקם את הקינואה במסננת רשת בסדר ולשטוף עד שהמים זורמים ברורים. שים לב כי רוב חבילות קינואה מציע לך לשטוף לפני הבישול. אם אתה משתמש מותג קינואה שאינו מציע שטיפה, לשטוף בכל מקרה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מוסיף את הבצל הקצוץ לסיר השתמשת לבשל את הבייקון, יחד עם החמאה. מבשלים על חום בינוני עד הבצלים שקופים, על 3 או 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף את קינואה: 
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3
מוסיף את קינואה שטוף לסיר ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מערבבים לשלב קינואה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בואו לבשל במשך כמה דקות על חום בינוני עד גבוה, עד הבצל ואת קינואה לקבל רמז של צבע.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1
מוסיפים את התירס, שעועית לימה תינוק, עגבניות קצוצות, בייקון קצוץ, ותימין לסיר, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בייבי לימה שעועיתבייבי לימה שעועית
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את המים והמלאי (ומלח אם משתמשים בחמאה או מלאי ללא מלח).
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות, להסיר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 5 דקות נוספות.
4
מערבבים את מיץ הלימון ועירית קצוצה ו/או בצל ירוק ו fluff עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לsuccotash. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש