קינואה פילאף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קינואה Pilaf. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני מגיש 3 . 318 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך מלפפון, בזיליקום תאילנדי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קינואה פילאף, קינואה פילאף, ו קינואה פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף קינואה אם הורה על תיבת: בדוק את התיבה של קינואה, אם היא ממליצה לשטוף את הקינואה, למקם את הקינואה במסננת גדולה ולשטוף אותו עד המים פועל ברור. (מותגים מסוימים אינם דורשים שטיפה.)
בצל מטוגן, פלפל חריף, שום, צנוברים:
חום 1 כף שמן זית על חום גבוה בינוני בסיר 1 1/2 עד 2 ליטר.
מוסיפים את הבצל, פלפל, שום וצנוברים ומבשלים, מערבבים מדי פעם עד הבצלים שקופים, אבל לא משחימים.
מוסיף קינואה לא מבושל ומבשל, ערבוב מדי פעם במשך כמה דקות נוספות. אתה יכול לתת כמה קינואה לקבל קצת קלוי.
מוסיפים מים, מלח, מביאים לרתיחה:
מוסיפים 2 כוסות מים וכפית מלח אחת. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך כך קינואה ומים רותחים בעוד הסיר מכוסה חלקית (מספיק כדי לשחרר קצת קיטור).
מבשלים במשך 20 דקות, או עד הקינואה מכרז והמים נספגים.
הסר מהחום והכניס לתוך קערת הגשה גדולה. להתפתל עם מזלג.
מערבבים בשמן זית, מנטה, בזיליקום, עירית, מלפפון:
תן מגניב עד רק מעט חם, להוסיף עוד כף שמן זית. מערבבים מנטה קצוצה, בזיליקום, עירית, מלפפון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.