קינואה פילאף
. אם יש לכם גזר, קינואה, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית נסו קינואה פילאף, קינואה פילאף, ו קינואה פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל בשמן במשך 5 דקות, או עד שקוף.
מוסיפים גזר, ומבשלים 3 דקות יותר. מערבבים קינואה מרק ירקות, ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, לכסות, לבשל 15 עד 20 דקות, או עד קינואה הוא רך ורך.
בקערה, לזרוק קינואה יחד עם אגוזי מלך ופטרוזיליה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.