קינוח אפרסקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אפרסק קינוח. מתאים ל-9 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם קמח, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קינוח קרם אפרסק, רוטב קינוח אפרסקי, ו פיצ'י ברי קינוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, 2 טבלאות סוכר, מלח ואבקת אפייה בקערה בינונית.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד התערובת נראית כמו פירורים עדינים. תערובת Pat בתקיפות ובאופן שווה בתחתית ובאמצע הדרך למעלה הצדדים של מחבת מרובעת ungreased, 8x8x2 אינץ'.
מורחים אפרסקים בקרום במחבת.
מערבבים 1/3 כוס סוכר והקינמון; מפזרים על אפרסקים.
מקציפים חלמונים וקצפת עד שמתמזג היטב; שופכים על אפרסקים.
אופים 25 עד 30 דקות או עד פודינג מוגדר הקצוות הם חום בהיר.
מגישים חמים. חנות מכוסה במקרר.