קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח ג'ינג'רנאפ ברי

קינוח ג'ינג'רנאפ ברי
קינוח Gingersnap Berry עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-5 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 424 קלוריות. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם תמצית וניל, חמאה, עוגיות ג'ינג'רס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21%, וזה לא כל כך מדהים. קינוח ג'ינג'רס-דלעת, קינוח דלעת ג'ינג'ר ופרפה יוגורט ג'ינג'רס משולש ברי טריפל וגרנולה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים בקערה את פירורי הג'ינג'רס, פירורי הוופל, אגוזי המלך והחמאה. לחץ על התחתית ובמרחק של 1-1/2 אינץ' במעלה הצדדים של 6 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס מרוסקות דק (בערך 9 עוגיות)עוגיות ג'ינג'רס מרוסקות דק (בערך 9 עוגיות)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
אופים ב-375 מעלות למשך 5-7 דקות או עד שהקרום מתייצב. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים וניל. מורחים בזהירות כ-1/3 כוס על הקרום. למעלה עם חצי אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
מורחים בכ-1/3 כוס תערובת גבינת שמנת. למעלה עם תותים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מורחים בשארית תערובת גבינת השמנת. מסדרים מעל את יתרת האוכמניות. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות ג'ינג'רס עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava
מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava
היינות המועסקים לייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה וכפופים לתקופת יישון מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים - ואחת לשנה - הבקבוקים ביישון נתונים לטכניקת ה- déplacé, הכוללת ניעור הבקבוקים על מנת להומוג את השמרים ולקבל מיצוי גדול יותר מבחינת פוטנציאל הארומטי והטעם שלהם, על פני יותר מ- 48 חודשי הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צבע צהוב חיוור, גוונים זהובים בהירים, וברק מדהים, כמו גם זרים מעניינים, מורכבים ועוצמתיים. תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו-20% Parellada