עוגיות תפוח קרמל
מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. לך לחנות ותביא מקלות מלאכה, קיצור, קרמל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תפוח קרמל, עוגיות תפוח קרמל, ו עוגיות תפוח קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה גדולה, מכים סוכר, חמאה וקיצור עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או מערבבים עם כפית. מערבבים וניל וביצה. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, מלח ומשקה רך (יבש).
על משטח מקומח בד מקומח קלות, מגלגלים בצק בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים עם 3 אינץ עגול או תפוח בצורת חותך עוגיות. על דף עוגיות ungreased, מקום מגזרות 2 סנטימטרים זה מזה. בזהירות להכניס 1 אינץ ' של מקל עץ לתוך הצד של כל עוגייה.
אופים 6 עד 8 דקות או עד הקצוות הם חום בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בסיר 2 ליטר, קרמל חום ומים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס וחלק. אם זיגוג קרמל הופך נוקשה מדי, חום על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד מתרכך.
מורחים שליש העליון של כל עוגייה (מקל עץ מול) עם זיגוג קרמל. החזק עוגייה זקופה כדי לאפשר זיגוג לטפטף למטה עוגייה.