קינוח לימון קפוא איטלקי
המתכון קינוח קפוא לימון איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 467 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פירורי עוגיות אמרטי, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קינוח תות קפוא, קינוח אפרסק קפוא, ו קינוח דלעת קפוא.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, הסוכר וגבינת הריקוטה; מוסיפים לאט 1/2 כוס חמאה. מערבבים מיץ לימון וקליפות.
מעבירים לסיר גדול. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 מופרדים ומצפים את גב כף המתכת.
מעבירים לקערה גדולה; מגניב לחלוטין.
קו 9-ב. איקס 5-ב. כיכר פאן עם עטיפת פלסטיק. בקערה קטנה מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתערובת לימון מקורר.
שלב פירורי עוגיות וחמאה שנותרה; מפזרים מעל תערובת לימון. מכסים ומקפיאים למספר שעות או למשך הלילה.
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה. בעזרת ניילון נצמד, הרם את הקינוח מהתבנית. הפוך על מגש הגשה; זרוק ניילון נצמד.