המבורגר טרטוריה צפון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1272 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מלח כשר, צ'אק טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קפונטה צפון איטלקית עם תפוחי אדמה, סלט שעועית לבנה צפון איטלקי ללא גלוטן, ו סלט טרטוריה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הפטרוזיליה, בזיליקום, טימין, שאלוט, שום, מיץ לימון, חרדל דיז ' ון מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון
מיץ לימון
פטרוזיליה
שאלות
שום
באזיל!
טימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
העברה לקערה קטנה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים 1/2 של הגבינה לתוך 2 לעיגולים (כ 4 1/2 אינץ ' בקוטר) במחבת. לבשל במשך 2 דקות. ואז בזהירות להעיף עם מרית ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
6
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם נשאר 1/2 של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
בינתיים, כדי להפוך את גרגר, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ספק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את הכתם ומבשלים עד פריך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספק
9
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
10
כדי להפוך את הקציצות, לשים capicola ורוזמרין בקערה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת capicola, צ ' אק, מלח ופלפל; לערבב היטב. להפריד את התערובת לתוך 4 חלקים שווים וליצור את המנות לקציצות כדי להתאים את גודל הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
Capicola
רוזמרין
פלפל
גלול
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערת ערבוב
11
מחממים מחבת גדולה או מחבת גריל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
12
מוסיפים את הקציצות למחבת ומבשלים 3 1/2 דקות. להפוך את ההמבורגרים ולבשל במשך 3 עד 4 דקות או כדי doneness הרצוי. במהלך הדקות האחרונות של בישול, העליון את ההמבורגרים עם כמויות שוות של גבינת פונטינה ואוהל עם רדיד אלומיניום להמיס גבינה. כמו כן, במהלך הדקות האחרונות של בישול, טוסט הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
נמס גבינה
טוסט
גלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
13
כדי להרכיב את ההמבורגרים, מורחים כמות נדיבה של חמאת עשבי תיבול איטלקית על הצדדים לחתוך של הלחמניות. על כל תחתית לחמניה, לארגן כמויות שוות של צנוברים, גרגר פריך, ארוגולה, קציצה עם גבינה, ופריקו. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.