קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות30
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח מרנג לימון

קינוח מרנג לימון
קינוח מרנג לימון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 226 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-30 מנות. תמורת 38 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת פודינג לימון להכנה והגשה, קרם טרטר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מרנג לימון , עוגיות מרנג לימון , ופאי מרנג לימון הכי טוב שלי .

הוראות

1
בקערה, ערבבו קמח וסוכר. בעזרת בלנדר מטחנה, טחנו פנימה את החמאה עד לקבלת פירורים. ערבבו פנימה את האגוזים. דחסו לשתי תבניות אפייה משומנות בגודל 33 ס"מ על 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
אופים בחום של 170 מעלות צלזיוס במשך 17-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
בינתיים, בסיר גדול או בסיר הולנדי, ערבבו את תערובת הפודינג, 2 כוסות סוכר, כוס מים וחלמונים. ערבבו פנימה את המים הנותרים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
ערבבו על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מלאה. הניחו בצד ושמרו חמים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
בקערה גדולה, הקציפו את חלבוני הביצה ואת קרם הטרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. הוסיפו בהדרגה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות מבריקות ויציבות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
6
מורחים את הפודינג החם על הקלתית. מורחים את המרנג באופן שווה מעל המילוי, תוך איטום הקצוות לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות או עד שהמרנג זהוב-חום. מצננים על רשתות צינון במשך שעה. מקררים.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
8
חותכים בעזרת סכין לחה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד