קינוח מרנג לימון
קינוח מרנג לימון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 226 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-30 מנות. תמורת 38 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת פודינג לימון להכנה והגשה, קרם טרטר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מרנג לימון , עוגיות מרנג לימון , ופאי מרנג לימון הכי טוב שלי .
הוראות
בקערה, ערבבו קמח וסוכר. בעזרת בלנדר מטחנה, טחנו פנימה את החמאה עד לקבלת פירורים. ערבבו פנימה את האגוזים. דחסו לשתי תבניות אפייה משומנות בגודל 33 ס"מ על 23 ס"מ.
אופים בחום של 170 מעלות צלזיוס במשך 17-20 דקות.
בינתיים, בסיר גדול או בסיר הולנדי, ערבבו את תערובת הפודינג, 2 כוסות סוכר, כוס מים וחלמונים. ערבבו פנימה את המים הנותרים עד לקבלת תערובת חלקה.
ערבבו על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מלאה. הניחו בצד ושמרו חמים.
בקערה גדולה, הקציפו את חלבוני הביצה ואת קרם הטרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. הוסיפו בהדרגה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות מבריקות ויציבות והסוכר נמס.
מורחים את הפודינג החם על הקלתית. מורחים את המרנג באופן שווה מעל המילוי, תוך איטום הקצוות לתבנית.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות או עד שהמרנג זהוב-חום. מצננים על רשתות צינון במשך שעה. מקררים.