קינוח עוגת גבינה טירמיסו
טירמיסו עוגת גבינה קינוח דורש סביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אם יש לכם סוכר, גבינת שמנת, תוספת מוקצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 888 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קינוח עוגת גבינה טירמיסו, קינוח עוגת גבינה טירמיסו, ו קינוח עוגת גבינה טירמיסו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
שכב חצי ופלים בתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה. בקערה קטנה ממיסים 2 כפיות גרגירי קפה ב -2 כפות מים חמים.
מברישים ופלים בחצי קפה; הניחו את התערובת שנותרה בצד.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים שמנת חמוצה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה לשניים. ממיסים את גרגרי הקפה שנותרו במים החמים שנותרו; מערבבים למנה אחת של הבלילה.
שכבה עם הוופלים שנותרו; מברישים בקפה שמור. למעלה עם הבלילה שנותרה.
אופים 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מגניב על מתלה חוט 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה של צלחת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך הלילה.
מורחים עם ציפוי מוקצף; אבק עם קקאו. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Lambrusco, משקה אלכוהולי, 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, קרם שרי, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, יכול אפרסקים, סחוט, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, יין אדום נוצץ, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, יבול מאוחר, Sauternes
ניתן לשלב עוגת גבינה טירמיסו עם למברוסקו, משקה אלכוהולי ויין לבן. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. אתה יכול לנסות את אוטלו למברוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
אוטלו לאמברוסקו
יין אדום נוצץ ומרענן זה שר סיפור של תות שדה בשל, פטל, שזיף כהה ותווים סגולים ולובש גוון סגול נאה. בינוני-יבש ומלא גוף בחיך עם מרקם חלק וקטיפתי; בשילוב קלאסי עם מנות הגבינה והפרושוטו המפורסמות של איטליה, הוא מושלם כאפריטיף ומשותף לחברה טובה.