קינוח פטל
קינוח פטל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוזי מלך נוספים, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו קינוח פטל, קינוח פטל שמנת, ו קינוח קרם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו 1/2 כוס קמח וסוכר קונדיטורים.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ על החלק התחתון של 8 אינץ ' לא משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהקצוות שחומים קלות.
בקערה שלבו ביצה וסוכר. מקציפים במהירות בינונית במשך כ 1 דקה או עד לימון בצבע. מערבבים פנימה את אבקת האפייה, הווניל, המלח והקמח שנותר.
אופים 20-25 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
לרוטב, מסננים פטל ממותק, שומרים מיץ. בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומיץ פטל שמור עד לקבלת תערובת חלקה.
הוסף ג ' לי. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פטל.
חותכים קינוח לריבועים. למעלה עם רוטב פטל, קצפת ואגוזי מלך קצוצים.