קינמון-אגוז-זר תפוח קרמל
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: זר קינמון-תפוח, חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, ו לחמניות קינמון תפוח קרמל.
הוראות
מערבבים סוכר 1 כפית קינמון בקערה קטנה; להפריש.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה; קל גריז נייר שעווה, ולהניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בוטנים, סוכר חום, וכפית קינמון. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 4 דקות. מיד להפיץ תערובת בוטנים על תבנית אפייה מוכנה; תן מגניב. לשבור את תערובת ממתקים בוטנים לחתיכות קטנות, ולמקם בתוך צלחת או מיכל רדוד אחר.
קו אפייה גיליון עם נייר שעווה שוב; קל גריז נייר שעווה, ולהניח בצד.
לשטוף תפוחים יבשים. אם תרצה, לחתוך מקלות קינמון עד 6" , או להשאיר אותם אורך המקורי שלהם. לעשות חור בקצה גזע של תפוח עם מזמרה במטבח. הכנס מקל קינמון לפחות 1 " לתוך פתיחה שמאלה על ידי מספריים. חזור על הנוהל עם תפוחים הנותרים מקלות קינמון.
מערבבים קרמל ומים בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד קרמל להמיס, ערבוב פעם אחת. מערבבים בחמאת בוטנים וחמאת בוטנים פירורים, ערבוב עד פירורים להמיס.
טובלים תפוחים בתערובת קרמל, מכסים לחלוטין. (השתמש בכפית כדי לעזור עם ציפוי, במידת הצורך.)
מפזרים קצה גזע של 8 תפוחים עם תערובת קינמון-סוכר שמורות.
רול התחתון מחצית הנותרים 8 תפוחים בתערובת סוכריות בוטנים שמורות.
מניחים תפוחים על תבנית אפייה מוכנה, המאפשר קרמל עודף לטפטף; תן מגניב. צ ' יל תפוחים 1 שעה. לגרד קרמל עודף עם סכין,אם תרצה.
לקשור קשתות על מקלות קינמון עם סרט.
מניחים תפוחים בריבועים צלופן משומנים קלות, ו נסטלה לתוך זר אורן.
הערה: חנות המלאכה המקומית שלך יכולה לספק לך את מקלות קינמון ארוכים, סרט, צלופן, זר למתכון זה. אתה יכול להחליף קטן מקינטוש או jonathon תפוחים עבור תפוחים גברת.