קינמון ספייס זרוק עוגיות
קינמון ספייס זרוק עוגיות דורש סביב 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 158 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך חלב, סוכר חום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית לא כל כך יוצא מן הכלל של 14%. מתכונים דומים: עוגיות טיפת שיבולת שועל-תבלינים, עוגיות טיפת אי ספייס, ו עוגיות תבלין דלעת צ'יפ קינמון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים יריעות עוגיות.
בקערה גדולה שמנת יחד את הקיצור בטעם החמאה, סוכר חום בהיר וסוכר חום כהה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את החלב והווניל, תוך ערבוב עד שהתערובת בהירה ואוורירית.
שלב את הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט, הציפורן, הסודה לשתיה והמלח; מערבבים לבלילה עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים פנימה שבבי קינמון ואם משתמשים, אגוזי פקאן. זרוק כפיות בצק מעוגלות על יריעות העוגיות המוכנות במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, רק עד שהעוגיות מאבדות את הברק שלהן.
מוציאים מגיליונות העוגיות למתלים להתקררות.