קיש ארבע גבינות ללא קרום
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין קיש ארבע גבינות ללא קרום בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 1576 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חמאה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 53%, וזה די טוב. נסו קיש גבינה ללא קרום, קיש ארבע גבינות ללא קרום, ו קיש ארבע גבינות ללא קרום עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהוא מסמיך ומבעבע.
הסר מהחום; מגניב במשך 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את גבינת קוטג', אבקת אפייה, חרדל ומלח. בקערה גדולה מקציפים ביצים. מקציפים לאט את גבינת השמנת, תערובת גבינת הקוטג ' והרוטב הלבן לתערובת אחידה. מקפלים פנימה את גבינות הג ' רלסברג והפרמזן.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. צלחת פאי.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים חם. מקררים שאריות.
יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן
קיש עובד ממש טוב עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תווית צהובה של וו קליקו ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -70 דולר.
![ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית]()
ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי ששומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא וינטג ' שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה הבית של ווב קליקו מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים הנהדרים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך בדרך כלל קליקו, בעוד שמגע של פינו מיונייר מעגל את התערובת. שרדונה מוסיף את האלגנטיות ואת עדינות חיוני יין מאוזן לחלוטין.