קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קיש בייקון קנדי

קיש בייקון קנדי
קיש בייקון קנדי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון קנדי, ביצים, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרום העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. נסו ברי וקיש בייקון קנדי, קותלי חזיר וברי קיש קנדי, ו קיש קותלי חזיר וברי קנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. הכינו את קרום העוגה לפי הוראות pkg. עבור פאי 1 קרום לא ממולא, באמצעות צלחת פאי 9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. מסדרים חתיכות גבינה שוויצרית באופן שווה על החלק התחתון של קרום העוגה; העליון עם בייקון קנדי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מקציפים ביצים וחלב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב; לשפוך לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מפזרים בצל וגבינה מגורדת; למעלה עם פרוסות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
אופים 15 דקות. להפחית את החום ל 177°; להמשיך לאפות 25 עד 30 דקות. או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בואו לעמוד 10 דקות. לפני חיתוך לתוך 6 פלחי לשרת.