קיש בייקון קנדי
קיש בייקון קנדי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון קנדי, ביצים, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרום העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. נסו ברי וקיש בייקון קנדי, קותלי חזיר וברי קיש קנדי, ו קיש קותלי חזיר וברי קנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. הכינו את קרום העוגה לפי הוראות pkg. עבור פאי 1 קרום לא ממולא, באמצעות צלחת פאי 9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. מסדרים חתיכות גבינה שוויצרית באופן שווה על החלק התחתון של קרום העוגה; העליון עם בייקון קנדי.
מקציפים ביצים וחלב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב; לשפוך לתוך הקרום.
מפזרים בצל וגבינה מגורדת; למעלה עם פרוסות עגבניות.
אופים 15 דקות. להפחית את החום ל 177°; להמשיך לאפות 25 עד 30 דקות. או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון משחימים קלות.
בואו לעמוד 10 דקות. לפני חיתוך לתוך 6 פלחי לשרת.