קיש חדש לוריין
קיש לוריין חדשה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 308 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך בייקון, פלפל קאיין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
לנקז פרוסות בייקון על מגבות נייר; להתפורר. שמור על 2 כפות טפטוף בייקון במחבת.
מבשלים ומערבבים בצל ושום בטפטופי בייקון שמורים על אש בינונית עד הבצל מתרכך, 5 עד 10 דקות.
מניחים קרום עוגה מופשר בצלחת עוגה; חורים זין בתחתית הצדדים של הקרום באמצעות מזלג.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ 8 דקות.
הסר את הקרום מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
להקציף חצי וחצי שמנת חמוצה יחד בקערה; להכות ביצים לתוך תערובת חצי וחצי.
מערבבים גבינה שוויצרית, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין לתוך תערובת של חצי וחצי; מוסיפים בייקון, תערובת בצל ופטרוזיליה.
יוצקים תערובת לתוך הקרום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז הקיש יוצא נקי, כ -45 עד 50 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.