קיש עם חזיר כפרי
קיש המתכון עם בשר חזיר כפרי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 50 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 737 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח כשר, חצי וחצי, גאודה מיושנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו קיש חזיר כפרי, קיש כפרי ללא קרום, ו קיש כפרי ללא קרום עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחממים 1 כף מהשמן במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את החזיר ומקפיצים עד שרק מתחיל להשחים.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר קטן ומכסים בשמן צמחי. מבשלים על אש נמוכה עד שהשמן רק מתחיל לבעבע ותפוחי האדמה רכים, בערך 15 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
בינתיים מרפדים תבנית פאי בגודל 9 אינץ ' בקרום הפאי המוכן ומנקבים בעזרת מזלג. מכסים בקלף וממלאים בשעועית היבשה. עיוור אופים את הקרום במשך 10 דקות.
מניחים להתקרר, ואז מוציאים בזהירות וזורקים את הנייר והשעועית.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, מלח ופלפל.
שכבו את קליפת הפשטידה הריקה עם תפוחי האדמה, החזיר ו -1 / 2 כוס הגבינה.
יוצקים את תערובת הביצים על המילוי.
מפזרים את יתרת 1/2 כוס הגבינה ואת הבצל הירוק מעל.
אופים על המדף התחתון של התנור עד שהמרכז רק מתייצב והחלק העליון מזהיב, 35 עד 40 דקות.
מניחים להתקרר 10 דקות לפני החיתוך.