קיש פטריות מעל לראש
אם יש לך ביצים, פטריות, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קיש פטריות, קיש פטריות ובשר חזיר, ו קיש פטריות ונקניק.
הוראות
במחבת גדולה מאוד, מחממים את השמן.
מוסיפים את הצדפה ופטריות לבנות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, כ 5 דקות. להפחית את החום עד בינוני.
מוסיפים את החמאה, שאלוט וקורנית ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות רכות, כ -12 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל ומניחים להתקרר.
לפזר 1/4 כוס הגבינה וחצי של הפטריות באופן שווה על החלק התחתון של קונכיה חמאה. בבלנדר, מערבבים חצי מכל חלב, שמנת וביצים ועונה עם 1 1/2 כפיות מלח, 1/8 כפית פלפל וקמצוץ של אגוז מוסקט במהירות גבוהה עד מוקצף, על 1 דקה.
יוצקים את הפודינג לתוך הקונכיה. למעלה עם עוד 1/4 כוס גבינה ואת שאר הפטריות. הפוך קבוצה שנייה של פודינג עם חלב שנותר, שמנת וביצים, בתוספת אותה כמות של מלח, פלפל ואגוז מוסקט כמו קודם ויוצקים לתוך הקליפה. לפזר את 1/4 הנותרים כוס גבינה על גבי.
אופים את הקיש במשך כ 1 1/2 שעות, או עד משחימים עשיר על גבי פודינג הוא בקושי להגדיר במרכז.
בואו להתקרר במחבת עד חם מאוד.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את פלאש קונכיה מאפה עם החלק העליון של המחבת. בזהירות להרים את טבעת המחבת springform את הקיש.
חותכים את קיש פטריות לתוך טריזים, להעביר צלחות לשרת חם.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק