קישואים גבינה ולחם שטוח בצל אדום
גשו לסופר וקנו בצל, קישואים ארוכים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: קישואים גבינה ולחם שטוח בצל אדום, קישואים גבינה ולחם שטוח בצל אדום, ו תירס, קישואים, ולחם שטוח בצל.
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. גיליון אפייה קו עם נייר קלף; לרסס עם תרסיס nonstick. לפרוש בצק על קלף.
מורחים חצי גבינת עשב על חצי ארוך 1 של בצק, משאיר גבול רגיל 1/2 אינץ'.
מפזרים חצי פרמזן ו 2 כפות פטרוזיליה. באמצעות קלף כסיוע, מקפלים חצי בצק רגיל על חצי מלא (לא חותם קצוות).
מורחים את שאריות גבינת העשב מעל; מפזרים עם שאר פרמזן.
הסר מספיק שכבות חיצוניות של בצל כדי להניב ליבה בקוטר 2 אינץ'; לחתוך לתוך 1/8 אינץ ' - סיבובים עבים. מסדרים 1 שורה של קישואים למטה 1 צד ארוך של בצק. סדר סיבובים בצל בשורה לצד קישואים. סדר 1 שורה יותר של קישואים לצד בצל.
מברשת ירקות עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
אופים לחם עד נפוח חום עמוק בקצוות, על 24 דקות.