קישואים וביצים
קישואים וביצים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. . אם יש לכם ביצים, אבקת שום, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 25%. מתכונים דומים: קישואים וביצים, קישואים שירד ביצים, ו ביצים מקושקשות בסירות קישואים.
הוראות
מערבבים את הביצים וגבינת פרמזן יחד בקערה; להפריש.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים את הקישואים בשמן החם עד מתרככים ושחומים קלות, כ -7 דקות. מתבלים את הקישואים באבקת שום, מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני; לשפוך את תערובת הביצים לתוך המחבת. לבשל, ערבוב בעדינות, במשך כ 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומכסה. שמור מכוסה את החום עד הביצים להגדיר, על 2 דקות יותר.