זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו קישואים מטוגנים, חזיר מטוגן יבש עם קישואים, ו נמוך פחמימות מטוגן קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמן לתוך סיר עמוק, כבד תחתית וחום ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2
הפוך את תערובת הלחם על ידי שילוב פירורי הלחם, ופרמזן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים כדי להתמזג. בקערה אחרת, לטאטא יחד את הביצים ואת השפריץ של מים.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את הקישואים בקערה גדולה ומתבלים במלח. לזרוק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים קלות עם קמח (להשתמש מסננת) כדי לדלות ואז לזרוק את המעיל באופן שווה - זה יעזור את הלחם כדי מקל. הטביעו את הקישואים בביצים.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את החתיכות, 1 על ידי 1, מתנער ביצה עודף והם מגלגלים אותם בתערובת פירורי הלחם עד שהם מצופים בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
7
העברה לצלחת או תבנית אפייה.
8
כאשר השמן מגיע לטמפרטורה, לבדוק את השמן על ידי הפלה בחתיכה אחת של קישואים. זה צריך לעלות על פני השטח די מהר, להתחיל את הבועה ומטגנים בהדרגה. הכינו תבנית אפייה המצוידת במגבת מטבח וכפית מחוררת (או לחלופין, עכביש) כדי להסיר את הקישואים מהשמן. זרוק כמה חתיכות של קישואים לתוך השמן בעדינות לסובב את השמן כפי שהם מטגנים. מערבולת זו תאפשר קישואים לנוע הרבה, ומבטיח שהם מטגנים באופן שווה יותר מכל הצדדים. כאשר הם בהירים עד חום בינוני, להסיר אותם עם הכף ולהניח אותם על מגבת המטבח כדי להתקרר.