קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישואים ממולאים עגבניות

קישואים ממולאים עגבניות
אם יש לך שאלוט, שמן זית, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונאן וארטישוק, פלפל אדום, קישואים ממולאים פטן ואפונת חומוס, תפוחים ממולאים אגוזים וסוכר חום, פריחת קישואים במילוי עגבניות ופרמזן, ו עגבניות ירושה ממולאות בסוקוטאש תירס וקישואים.

הוראות

1
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים את העגבניות ב 1/2 לרוחב. גורפים את המרכזים ומשאירים את הבשר העבה החיצוני שלם.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
3
מפזרים את הקליפות הפנימיות של העגבניות עם כמה קורט מלח וסוכר, והופכים אותם על צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז עד שהם מוכנים למלא.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בעזרת חיבור הסורג של מעבד מזון או בצד הגדול של מגררת הקופסה, גרדו את הקישואים והניחו במסננת. זורקים את הקישואים עם 1 כפית מלח ומניחים את המסננת מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. אפשר לנקז במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
במחבת כבדה גדולה הקפיצו את השאלוט ב -2 כפות שמן זית, עד שהם מתחילים להתקרמל. בינתיים סוחטים את הקישואים כדי לשחרר כמה שיותר מים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מגבירים את האש על השאלוט, מוסיפים את הקישואים היבשים לתבנית, ומקפיצים את הקישואים עם השאלוט למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וטימין, ואז זורקים את הקישואים עם הגבינה, שומרים 1/4 כוס מהגבינה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
ממלאים את העגבניות במילוי, מרכיבים אותה מעט ומפזרים את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מניחים בחצאי עגבניות בתבנית אפייה אטומה לתנור וצולים אותם עד שהצמרות מזהיבות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
מגישים חם.