קישואים, נקניק, ותבשיל פטה
קישואים, נקניק, ותבשיל פטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זיטי, מרק עוף עם פחות נתרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו קישואים ופטה תבשיל ארוחת בוקר, קישואים ותבשיל נקניק, ו קישואים, תבשיל עגבניות ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 5 דקות, השמטת מלח ושומן; לנקז.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף נקניק למחבת; לבשל עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים קישואים, בצל, מלח, פלפל ושום. מבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים וזוקיני מתחיל להשחים, ערבוב מדי פעם.
מערבבים מרק וקמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק למחבת; לבשל 1 דקה.
מערבבים תערובת קישואים, פסטה, נקניק, גבינת פטה בקערה גדולה; לזרוק היטב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם גבינת מוצרלה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד תוסס מעט השחמה.